keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Tapahtunut viime jaksossa

Hyvää päivää! Tänään on vihdoin valjennut päivä, jona avaan ihan oman blogini! Kaunis keskiviikko, pikku pakkasessa aurinko leikkii pihavaahteroiden paljailla oksilla, mutta nuorimmaiseni flunssa pitää sisätiloissa. Niinpä ajattelin, että iltapäiväkahvi ja alkukirjoitus ovat juuri nyt erinomainen yhtälö.

Viime jaksossa tapahtunutta: Olen 34-vuotias helsinkiläinen nainen, josta tuli äiti ensimmäisen kerran vuonna 2005. Esikoiselleni nykersin vaippahousut hahtuvavillasta ensimmäisenä neuletyönä sitten 1990-luvun, ja tartunnasta tuli krooninen villitys: nykyään on puikoilla koko ajan projekteja, lähinnä jotain ihanaa lapsille. Neulomisesta on tullut minulle tärkeä ilmaisukeino, ja onhan siitä ollut hyötyä lähimmäisillenikin. Toisinaan virittelen jotain myös itselleni, minkä olen kokenut sen erityisen haastavaksi, mutta tästä lisää matkan varrella..

Kun vuosi sitten aloin kaivata vielä jotain uutta itseilmaisua, ryhdyin maalaamaan öljyväreillä. Sekin on ollut valtavan ihanaa, koska tekniikka on minulle aivan uusi. Näitäkin yritelmiä saatan täällä esitellä, jos kehtaan...

Tervetuloa uniini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti