perjantai 11. marraskuuta 2011

Ykköstakki



Ihanan aurinkoisena mutta jo pienin kirpein hampain puraisevana syyspäivänä lämmittää Noron Silk Garden Litesta neulottu takki pientä kulkijaa. Kummityttöni äidillä oli kaksi toivetta: vihreää ja ketoketjullista. Etsiskelin aikani sitä oikeaa materiaalia, kunnes taannoisella jo kehumallani Porvoon löytöretkellä en voinut Noroa ohittaa. Tuota värimuotoa oli jäljellä tasan kaksi kerää, joten kieli keskellä suuta tuli puikkoiltua.


Malli on omani. Neuloin takin yhtenä kappaleena välttyäkseni saumojen ompelulta ja sileänä, koska Noro ei palmikoita tahi kuvioita kaipaa. Pientä pulmaa aiheutui ensin, kun kerät riittivät sentilleen peruspaloihin eivätkä yhtään enempään. Onnekseni korin pohjalla oli uinunut viisi vuotta ihanan tummanvioletti Dropsin Babyalpaca Silk päätyäkseen nimenomaan Pikkuisuuden yksivuotistakin vetoketjukaistaleiksi ja tyttöistehosteiksi. Toimii, mutta tulipas valitettavan tumma kuva, höh.


Hihoihin virkkasin ihan perussimpukkaa, mutta helmapitsi on neulottu. Sopivan ohjeen siihen löysin kirjasta, jonka nimen editoin tänne myöhemmin. Aikas mukava yksityiskohta, sanoisin.


Näkyykös se nyt tässä yhtään paremmin, tiedä häntä.


Pääasia on, että tyttönen itse oli tyytyväinen. Onnea ensimmäisestä elinvuodesta, suloinen Pikkuisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti